schoolband-2016

Maar liefst 27 mensen hadden zich dit jaar opgegeven voor de audities van de schoolband. Er waren dan ook veel plekken te vergeven door het vertrek van vijf gewaardeerde muzikanten. En na weken vol spannende optredens in diverse rondes zijn we trots om hierbij de nieuwe band aan jullie te presenteren. Nog nooit was de band groter en waren alle jaarlagen vertegenwoordigd! Helaas was Martijn uit S1a, die cornet en trompet zal gaan spelen, te laat voor de fotoshoot dus hebben we even een dummy voor hem in elkaar geflanst. De andere leden zijn van links naar rechts:

Sofie Enneking- H4 Fluit en Sax en w.v.t.t.k
Marte Groot – v5a toetsen
Noor Boiten – v6a drum
Sandrine Holbecq- v6a zang
Naomi van Uum – h3d zang
Britt Heijlond – vi3a
Matthijs van der Mede – v28 basgitaar
Olix Vermeulen – hk2a ukelele
Farah Muishout – h3a gitaar en zang
Nelson Gyles – v2a gitaar

Ons eerste optreden is met de kerstviering. Komt dat zien!

Categorieën: Schoolnieuws