Kom naar ons volgende open huis

Na de zomer organiseren we in de periode september 2019 – februari 2020 informatiebijeenkomsten. De data worden op deze pagina bekend gemaakt. De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd.

Open huis Descart

Op donderdag 10 oktober 2019 van 19.00 – 20.30 uur is ons eerste Descart open huis. De inschrijving is open. Op dit moment is er nog plek op donderdag 10 oktober 2019, van harte welkom! Vanwege de verwachte drukte, hebben we beperkt plek tijdens onze informatiebijeenkomsten. Daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons eerste open huis te komen? Meld je hier alvast aan om een bericht te ontvangen als alle open huis data in het schooljaar 2019-2020 bekend zijn.

Open huis Waldorf Utrecht

De datum van ons eerste open huis is nog niet bekend. Meld je hier alvast aan om bericht te ontvangen als de open huis data in het schooljaar 2019-2020 bekend zijn.

Open huis voor medewerkers primair onderwijs

Klik hier voor het aanmeldformulier voor leerkrachten primair onderwijs. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat leerkrachten uit het primair onderwijs ons open huis willen bezoeken om hun eigen leerlingen goed te kunnen adviseren en informeren. Leerkrachten van groep 7 en 8 (en vrijeschool klas 5 en 6) zijn uiteraard ook van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten.

Welkom op Descart & Waldorf Utrecht

Descart en Waldorf Utrecht zijn initiatieven van het St-Gregorius College. Het Gregorius heeft een rijke geschiedenis van bijna 150 jaar, die middenin de samenleving staat om onderwijs te verzorgen waardoor leerlingen zich ontwikkelen tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief.

Hier een paar docenten (o.a. wiskunde, biologie, geschiedenis, scheikunde) in actie tijdens de Gregoriusshow vorig jaar:Uitvinden welke school er na het basisonderwijs het beste bij een kind past of het beste geschikt is, vergt nogal wat van zowel ouders als kinderen. Het is een dikwijls intensieve zoektocht. Graag nodigen wij daarom zowel ouders als kinderen uit om kennis te komen maken op het Gregorius.

Aanmeldingsronde maart 2020

Start je in september 2020 op de middelbare school? Je bent van harte welkom op het St-Gregorius College. Op het Gregorius verwelkomen wij leerlingen vanuit verschillende achtergronden en met een uiteenlopend schooladvies: vwo, havo en mavo (vmbo-tl). Leerlingen die in september 2020 starten op het Gregorius, kiezen voor Waldorf Utrecht (de vrijeschool) of voor Descart (de school voor design, science & art). Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze teamleider eerste leerjaar Jolanda Donker.