Uitgeloot? Wij hebben nog plek!

Ben je uitgeloot voor de school van je eerste keuze? Dat is natuurlijk een teleurstelling. Gelukkig is er ook voor jou nog plaats op het Gregorius College! Kijk voor meer informatie op www.gregorius.nl/uitgeloot.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze teamleider Jolanda Donker: j-donker@gregorius.nl.

Welkom op het Gregorius College

Het Gregorius College is een katholieke school met een rijke geschiedenis van 145 jaar, die middenin de samenleving staat om onderwijs te verzorgen waardoor leerlingen zich ontwikkelen tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief.

Uitvinden welke school er na het basisonderwijs het beste bij een kind past of het beste geschikt is, vergt nogal wat van zowel ouders als kinderen. Het is een dikwijls intensieve zoektocht, waarbij het belangrijk is om een goed en kloppend beeld te krijgen van wat een school te bieden heeft en hoe de school bekend staat. Websites, informatiegidsen, folders en flyers bieden daarbij uitkomst, maar leuker is het natuurlijk om zelf eens te gaan kijken hoe het er aan toe gaat op de school of scholen die in beeld zijn. Graag nodigen wij daarom zowel ouders als kinderen uit om kennis te komen maken op de jaarlijkse informatieavonden, open lessen en open dagen van het Gregorius.

Kom naar ons volgende open huis

Na de zomer organiseren we in de periode september 2019 – februari 2020 weer informatieavonden en open lessen. De volgende informatieavond over het Gregorius zal plaatsvinden in september 2019. De data worden op deze pagina bekend gemaakt.

Meld je hier aan om bericht te ontvangen als de open huis data in het schooljaar 2019-2020 bekend zijn.