Schoolprofiel

Het Gregorius is een stadse school voor vwo, havo en mavo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Vanuit de katholieke identiteit wil de school een gemeenschap zijn waarin de leerling centraal staat. Daar passen stevige docenten bij, die warm lopen voor een prachtige en pittige klus.

Onze school biedt naast de reguliere leerroutes ook een internationale leerroute met versterkt Engels, een vrijeschool-leerroute, havo-kansklassen en ondernemend leren. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden onderwijs op maat, kwaliteitsstages, extra aandacht voor de Nederlandse taal, persoonlijke ontwikkeling, projecten, samenwerking met de Universiteit Utrecht (d.m.v. gastcolleges in de Gregorius Academie) en excursies. Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.

Werken bij het Gregorius?

Docenten die wij zoeken zijn teamplayers, gericht op ontwikkeling en vernieuwing binnen een professionele stadsschool met een plezierig werkklimaat die voortdurend in ontwikkeling is. Onze salariëring is conform CAO VO.

Overzicht huidige vacatures

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures op het Gregorius, bekijk onze pagina op meesterbaan.nl.

Vacature klassenleerkrachten vrijeschool-leerroute

Aanvraag stageplaats

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats bij onze school?
Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar onze coördinator stagiairs: m-staal@gregorius.nl.
Je hoort dan z.s.m. of er ruimte voor je is.

Reageren op vacatures

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nynke Gerritsma, rector van het St-Gregorius College en bereikbaar onder tel: 030 – 23 26 795.

Reacties zijn welkom via a-mooijman@gregorius.nl.