Overzicht huidige vacatures

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures op het Gregorius, bekijk onze pagina op meesterbaan.nl.

Schoolprofiel

Het het St-Gregorius college is een school in de binnenstad van Utrecht. De leerling staat centraal en we bieden naast het standaardprogramma veel extra’s. Ons doel is dat iedereen zich snel thuisvoelt binnen onze school. We willen leerlingen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met een enthousiast en betrokken docententeam doen we er alles aan om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te begeleiden naar het eindexamen. Het St-Gregorius College: uitdaging en kwaliteit, midden in de stad.

Werken bij het Gregorius?

Het St-Gregorius College is een stadse school voor vwo, havo en mavo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Wij zijn op zoek naar gedreven docenten die in de stadse schoolcultuur willen werken op een school die volop in ontwikkeling is.

Het St-Gregorius College (vwo, havo, mavo) is een middelbare school in het centrum van Utrecht. De school heeft een rijke historie van bijna 150 jaar. Leerlingen op het Gregorius ontwikkelen zich tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief. Om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst hebben ze niet alleen kennis nodig, maar ook specifieke vaardigheden en een open houding. Het Gregorius is officieel onderdeel van de landelijke vereniging van scholen voor ondernemend leren.

Op het Gregorius College wordt veel geboden: een internationale leerroute met versterkt Engels, een vrijeschool-leerroute, havo-kansklassen en de Gregorius Academie. Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.

Docenten die wij zoeken zijn teamplayers, gericht op ontwikkeling en vernieuwing binnen een professionele stadsschool met een plezierig werkklimaat die voortdurend in ontwikkeling is. Onze salariëring is conform CAO VO.

Open sollicitatie

Is er momenteel geen passende vacature? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Mail je motivatie en CV naar a-mooijman@gregorius.nl. Wij houden je gegevens in onze portefeuille. Zodra er een passende vacature beschikbaar is, nemen wij contact met je op.

Aanvraag stageplaats

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats bij onze school?
Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar onze coördinator stagiairs: m-staal@gregorius.nl.
Je hoort dan z.s.m. of er ruimte voor je is.

Reageren op vacatures

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nynke Gerritsma, rector van het Gregorius College en bereikbaar onder tel: 030 – 23 26 795.

Reacties zijn welkom via a-mooijman@gregorius.nl.