Overzicht huidige vacatures

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures op het Gregorius, bekijk onze pagina op meesterbaan.nl.

Werken bij het Gregorius?

Het St-Gregorius College is een scholengemeenschap in het centrum van Utrecht voor vwo, havo en mavo. Op het Gregorius leiden we kinderen op voor de wereld van nu en van morgen. Zo voorzien we in de sterke behoefte aan zelfbewuste mensen die een wezenlijke bijdrage willen én kunnen leveren aan de samenleving. En dat is niet iets van de laatste tijd! We bieden leerlingen al 150 jaar lang de ruimte om in een veilige en vertrouwde omgeving hun vleugels uit te slaan. Hier mogen ze laten zien wie ze zijn, waar ze voor staan en vooral ook waar ze van dromen.

We hebben momenteel drie afdelingen: Descart, Waldorf Utrecht en de reguliere stroom. De drie afdelingen hebben een eigen identiteit en visie maar vormen samen het Gregorius.

Op onze reguliere stroom staat de leerling centraal. We willen leerlingen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met een enthousiast en betrokken docententeam doen we er alles aan om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te begeleiden. In 2019 is de laatste lichting van de reguliere stroom op het Gregorius gestart, waardoor deze stroom de komende jaren zal uitfaseren. Klas vwo 2 t/m 6 en klas havo 2 t/m 5 zijn in 2020-2021 gehuisvest op de Van Asch van Wijckskade. Klas mavo 2 t/m 4 zijn in 2020-2021 gehuisvest aan de Nobeldwarsstraat.

Op Waldorf Utrecht bieden we modern vrijeschool voortgezet onderwijs. Leerlingen groeien op tot vrij denkende mensen die met daadkracht en aandacht in het leven staan. In het schooljaar 2020-2021 is Waldorf Utrecht gehuisvest aan de Nobeldwarsstraat. Waldorf Utrecht is in 2018 gestart en bestaat nu uit drie leerjaren: klas 7, 8 en 9.

Leerlingen van Descart bouwen aan hun ontwikkeling via design, science en kunst, vanuit de overtuiging dat creativiteit een onmisbare bijdrage levert aan de identiteit van jonge mensen en een belangrijke voorwaarde is voor succes. In het schooljaar 2020-2021 is Descart gehuisvest aan de Van Asch van Wijckskade en is in augustus 2020 gestart.

Leerlingen op het Gregorius ontwikkelen zich tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief.

Open sollicitatie

Is er momenteel geen passende vacature? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Mail je motivatie en CV naar a-mooijman@gregorius.nl. Wij houden je gegevens in onze portefeuille. Zodra er een passende vacature beschikbaar is, nemen wij contact met je op.

Aanvraag stageplaats

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats bij onze school?
Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar onze stagecoördinatoren via stage@gregorius.nl.

Reageren op vacatures

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de rector. Reacties zijn welkom via a-mooijman@gregorius.nl.