De meest spraakmakende, jaarlijks terugkerende activiteit is wel de Gregoriusshow. Al in 1983 vond de eerste Gregoriusshow plaats en inmiddels is de show een begrip in Utrecht. Jaarlijks treden ruim 200 leerlingen en docenten live op met zang, dans, toneel, cabaret, muziek en meer. Een vast team organiseert deze show en stimuleert en ondersteunt leerlingen tijdens hun voorbereidingen. Daarnaast is er een grimeclub, een licht- en geluidclub en een decorbouwclub.
Stichting Vrienden Gregoriusshow

Voor het financieel ondersteunen van de Gregoriusshow is dit jaar de Stichting Vrienden Gregoriusshow opgericht. Om er voor te zorgen dat al onze leerlingen de gelegenheid krijgen de show te bezoeken én dat de show voor iedereen betaalbaar blijft, zijn wij op zoek naar andere financiële bronnen. We weten dat veel (oud-)Gregorianen de show een warm hart toedragen en doen hierbij een oproep voor sponsors die de show financieel willen steunen. Dat kan door:

  • het doneren van een vrijwillige gift aan de Stichting Vrienden Gregoriusshow. U krijgt hiermee een vermelding in het programmaboekje;
  • het doneren van een éénmalig een bedrag van € 50,– . Hiermee adopteert u één stoel voor een periode van 2 jaar en krijgt hiermee een vermelding in ons programmaboekje.

Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u een bedrag doneert. Indien u hiertoe bereid bent, verzoeken wij u een email te sturen naar: Vrienden-Gregoriusshow@gregorius.nl.