Kom naar het Waldorf Utrecht Open Huis

Je oriënteren op middelbare scholen en een keuze maken kan best lastig zijn. Bij Waldorf Utrecht doen we ons best om jullie hierbij te helpen. De komende maanden is het op verschillende manieren mogelijk te ervaren, te horen en te zien wij we zijn.

Uitgeloot op school van eerste keuze? Kom naar Waldorf Utrecht!

Vrijdag 31 maart 2023 hebben we om 08.30 uur een kijkmoment voor uitgelote leerlingen (havo, havo/vwo en vwo) die langs willen komen.

 • Locatie: Nobeldwarsstraat 9, Utrecht
 • Leerlingen kunnen meelopen in klas 7
 • Voor ouders is er een informatiemoment met de teamleider
 • Aanmelden graag via waldorf@gregorius.nl

Inspiratieavonden Waldorf Utrecht

Een aantal keer per jaar verzorgt Waldorf Utrecht inspiratieavonden voor alle ouders/verzorgers van onze leerlingen en belangstellenden die meer te weten willen komen over het vrijeschoolonderwijs en de thema’s die voor ons van belang zijn hierin.

De data voor schooljaar 2023/2024 volgen.

  Informatieavonden Waldorf Utrecht

  Voor alle ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8 die meer te weten willen komen over onze school en ons onderwijs, organiseren we informatieavonden.

  De data voor schooljaar 2023/2024 volgen.

  Open lessen Waldorf Utrecht

  Leerlingen uit groep 8 die overwegen om zich aan te melden bij Waldorf Utrecht, kunnen ervaren hoe het bij ons op school is en hoe ons onderwijs eruitziet.

  De data voor schooljaar 2023/2024 volgen.

   Waldorf Festival

   Op zondag 22 januari 2023 was de tweede editie van het Waldorf Utrecht Kennismakingsfestival!

   Het kennismakingsfestival is voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze school, zowel leerlingen en ouders van groep 7 (klas 5) als groep 8 (klas 6). Na twee jaar coronamaatregelen mogen we dit jaar weer live! Dat betekent dat we tussen 10u en 14u de deuren openen op allebei onze locaties: Nobeldwarsstraat 9 en Laan van Puntenburg 2.

   Kom naar beide locaties om onze school te beleven. Elke locatie heeft zijn eigen programma en interessante activiteiten. Zo zijn er korte proeflessen, doorlopend workshops en worden er rondleidingen gegeven. Daarnaast is er een open podium, een restaurant, exposities en genoeg ruimte om vragen te stellen. Inschrijven is niet nodig. We hopen je te zien op zondag 22 januari.

   Nieuwsbrief Waldorf Utrecht

   Heeft u interesse in de nieuwsbrief van Waldorf Utrecht, klik dan hier om u aan te melden. In de nieuwsbrief worden ook de data van volgende open dagen vermeld.

   Online informatie Waldorf Utrecht

   Wil je je meer online oriënteren op wat vrijeschoolonderwijs is en wat Waldorf Utrecht precies doet? Klik dan rond op deze site of bekijk een selectie van filmpjes en downloads via deze link. Nog vragen? Stel ze gerust via waldorf@gregorius.nl