Over de aanmelding en toelating van leerlingen zijn Utrecht-brede afspraken gemaakt. Meer informatie kunt u vinden op www.naarhetvo.nl.

Leerroutes op het Gregorius

Een kind voor klas 1 kan bij ons worden aangemeld voor de volgende leerroutes:

Voor de juiste keuze kan het helpen om vooraf één van onze open dagen te bezoeken.

Aanmelding leerjaar 1 op onze school

Voor het schooljaar 2018-2019 hebben wij 250 plekken beschikbaar in leerjaar 1.
Bij aanname in de eerste ronde passen wij de broertjes- en zusjesregeling toe.

Aanmelding van leerlingen van Utrechtse basisscholen wordt door de basisschool verzorgd.

Aanmelding voor klas 1 van leerlingen die NIET op een Utrechtse basisschool zitten kan via ons aanmeldingsformulier “Aanmelding voor brugklas 1”.

Aanmelding Waldorf Utrecht: vrijeschool leerroute

Bij interesse in een middelbare school met aandacht voor kunstzinnigheid, een natuurlijke nieuwsgierigheid, een open houding en respect voor elkaar, is de vrijeschool misschien een goede keuze. Ook op deze vrijeschool leerroute verwelkomen wij leerlingen vanuit verschillende achtergronden en met een uiteenlopend schooladvies, dus vwo, havo en mavo.

Waldorf Utrecht is een nieuwe leerroute voor vrijeschoolonderwijs binnen het St-Gregorius College die van start ging in het schooljaar 2018/2019 met twee klassen.

Aanmelding voor overige leerjaren

Ook over de aanmelding voor de leerjaren 2 t/m 6 zijn Utrecht-brede afspraken gemaakt, afgestemd met Sterk VO. De huidige school start de procedure van de overschrijving, dit gebeurt via Onderwijs Transparant. De inschrijving wordt pas definitief als er voldoende plaats is in de betreffende afdeling. Voor aanmelding van leerlingen buiten Utrecht kunt ons aanmeldingsformulier gebruiken.

Toelating zij-instromers havo 4

Voor toelichting op de toelating van zij-instromers voor havo 4 kunt u contact met ons opnemen.

Procedure zij-instroom naar havo 4 St-Gregorius College v.20190107