Kom naar het Descart Open Huis

Inschrijving Descart

Meer informatie over aanmelding via: gregorius.nl/aanmelding-en-toelating. Voor het plaatsen van brugklasleerlingen volgen wij de regels van de gemeente Utrecht.

Open Huis Descart

In het schooljaar 2023/2024 organiseren we drie keer een Open Huis voor leerlingen die in groep 8 zitten om te bezoeken samen met een ouder/verzorger:

  • woensdag 27 september 2023 INSCHRIJVING NU OPEN via deze link
  • november 2023, datum volgt
  • januari 2024, datum volgt

Descart Junior Studio

Descart Junior Studio is een programma voor gemotiveerde leerlingen in groep 7 en 8 die toe zijn aan een extra uitdaging op het gebied van Science en/of Art. Deze leerlingen zullen zich in een reeks van vijf lessen op onze school verdiepen in een specifiek vak. 

Voor leerlingen in groep 8 (en als er plek is ook voor groep 7) is de lessenreeks in de periode oktober t/m januari. Voor leerlingen in groep 7 (en als er plek is ook voor groep 8) is de lessenreeks van maart t/m juni.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op juniorstudio.descart.nl.

Descart Open Lesmiddag voor groep 8

We organiseren op Descart geen open lesmiddag. We hebben drie keer een Open Huis. Kinderen krijgen tijdens het Open Huis proeflessen.

Descart Informatiebijeenkomst voor ouders

We organiseren op Descart geen informatiebijeenkomst voor ouders. We hebben drie keer een Open Huis. Ouders krijgen tijdens het Open Huis informatie.

Descart Nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor de Descart nieuwsbrief voor ouders van aanstaande leerlingen. In de Descart nieuwsbrief voor aanstaande leerlingen publiceren we onder andere als de inschrijvingen open gaan en alle open huis data zodra die bekend zijn.

Groep 7 en interesse in Descart?

Zit uw kind in groep 7 en heeft u belangstelling in Descart? Klik dan hier om u aan te melden voor de Descart nieuwsbrief. Dan bent u op de hoogte als we op deze pagina een nieuwe open huis datum publiceren.

In oktober 2023 is het eerste Open Huis voor kinderen die nu in groep 7 zitten.

Chatten met Descart via Whatsapp

Heb je vragen over Descart? Chat nu via Whatsapp met ons via 06 146 996 27.