Kom naar het Descart Open Huis

Inschrijving Descart

Meer informatie over aanmelding via: gregorius.nl/aanmelding-en-toelating. Voor het plaatsen van brugklasleerlingen volgen wij de regels van de gemeente Utrecht.

Open Huis Descart

In het schooljaar 2022/2023 organiseren we drie keer een Open Huis voor leerlingen die nu in groep 8 zitten om te bezoeken samen met een ouder/verzorger:

  • woensdag 12 oktober 2022 – vol. Klik hier om je naam op de reservelijst te plaatsen.
  • woensdag 16 november 2022 – vol. Klik hier om je naam op de reservelijst te plaatsen.
  • januari 2023 – inschrijving opent later in 2022

Descart Junior Studio

Descart Junior Studio is een programma voor gemotiveerde leerlingen in groep 7 en 8 die toe zijn aan een extra uitdaging op het gebied van Science en/of Art. Deze leerlingen zullen zich in een reeks van vijf lessen op onze school verdiepen in een specifiek vak. 

Voor leerlingen in groep 8 (en als er plek is ook voor groep 7) is de lessenreeks in de periode oktober t/m januari. Voor leerlingen in groep 7 (en als er plek is ook voor groep 8) is de lessenreeks van maart t/m juni.

Voor meer informatie kijk op juniorstudio.descart.nl.

De aanmelding voor Descart Junior Studio start op 1 september.

Descart Nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor de Descart nieuwsbrief voor ouders van aanstaande leerlingen. In de Descart nieuwsbrief voor aanstaande leerlingen publiceren we onder andere als de inschrijvingen open gaan en alle open huis data zodra die bekend zijn.

Groep 7 en interesse in Descart?

Zit uw kind in groep 7 en heeft u belangstelling in Descart? Klik dan hier om u aan te melden voor de Descart nieuwsbrief. Dan bent u op de hoogte als we op deze pagina een nieuwe open huis datum publiceren.

Chatten met Descart via Whatsapp

Heb je vragen over Descart? Chat nu via Whatsapp met ons via 06 – 146 996 27.