Gregorius 144-Show

“Gregorius, een school om trots op te zijn!”

Dat zei een mevrouw, die achter me zat, na afloop van de Gregorius-144-Show! En ik was het volledig met haar eens!

Veel kwaliteit! Veel muzikaliteit! Hier zag je de jeugd anno 2018 op z’n best. Maar niet alleen de jeugd, ook docenten en medewerkers van het Gregorius lieten zien wat ze in hun mars hebben! Wat te denken van Carolien van Dijk, die garant stond voor maar liefst vier klasse-nummers en Matthijs van der Mede, die de schoolband New Sensation tot ongekende hoogte opstuwde! Eervolle vermelding ook voor de presentatoren Emma Prinsenberg en Lars Verkruisen, twee 4e-klassers, die met flair en goed verstaanbaar alles aan elkaar praatten. Aan muzikaal talent is er op het Gregorius geen gebrek. Compliment voor de inzet van zoveel leerlingen!

Natuurlijk kon er alleen maar zo’n goede show worden neergezet omdat het productieteam uit drie grote trekkers bestaat, die zich al jarenlang met hart en ziel inzetten: Carolien van Dijk, Harrie van den.Bergh en Peter Fonck.

Henk van Hees
oud-Gregorius-docent en vele jaren lid van het productieteam

Categorieën: Schoolnieuws