SKAM NL is terug met een nieuw seizoen vanaf 18 maart 2019. De opnames voor de serie SKAM worden gemaakt op het Gregorius. Het eerste seizoen startte op 10 september 2018.

SKAM NL vertelt het verhaal van een groep jongeren in hun zoektocht naar vriendschap, liefde, een eigen identiteit en het overwinnen van angsten. SKAM NL is een dramaserie, alle personages zijn fictief.

Je kunt SKAM NL op twee manieren kijken: SKAM NL is dagelijks te volgen via de tijdlijn op npo3.nl/skam. Hier vind je real-time alle video’s en de Instagram-posts + WhatsAppgesprekken van Isa. In de wekelijkse televisie-aflevering op zondagavond rond 20:25 uur worden alle video’s gebundeld en uitgezonden op NPO3.

Seizoen 1 van SKAM NL gemist? Geen probleem! Kijk de recap van het eerste seizoen.
Naast de NPO3-kanalen is SKAM NL te volgen via de Instagramaccounts van de karakters, de Spotify-playlist en het SKAM NL YouTubekanaal.

Zondag 16 september SKAM NL voor het eerst op tv