Vandaag in de Volkskrant een artikel over SKAM. :

Noorse populaire serie Skam weet wat tieners willen kijken, zal dat voor de Nederlandse remake ook gelden?

SKAM is een dramaserie over een groep jongeren in de tweede fase van hun middelbare school, dagelijks online te volgen via npo3.nl/skam. Op zondagavond worden alle video’s van die week gebundeld en uitgezonden om 20.30 uur op Nederland 3. De opnames van SKAM vinden plaats op het Gregorius en onze leerlingen krijgen de kans om te figureren.

De volkskrant: “De aandacht van pubers vasthouden, dat is de heilige graal voor mediamakers. De Noorse scenarist Julie Andem slaagde erin met de ongekend populaire serie Skam, die zich half op tv, half op sociale media afspeelt. Inmiddels zijn er zes remakes, waarvan de Nederlandse zondag te zien zal zijn.” Lees het volledige artikel hier.

Zondag 16 september voor het eerst op tv om 20.30 uur op Nederland 3.

Categorieën: Schoolnieuws