Een verslag van onze winnares Anna van Dusschoten

Vrijdagavond 10 juni was het zover! In de middag begon de doorloop. Het was een leuke en gezellige dag. Tussen zes en acht was je vrij om te doen wat je wilde. Ikzelf bleef op school. Om acht uur  begon de Grote Show. Net zoals de doorloop begon de schoolband. Ze zongen twee liedjes en toen was het zover: de zeven acts begonnen. Het was een leuke strijd tussen: Banawit, Farah, Amira, Andre, Rayen, Anna en Quaansah. Daarna was het tijd om te stemmen.

Got Talent 2

Na de pauze speelde de toneelgroep Belle en het Beest. Het ging helemaal goed, behalve dat één acteur was gevallen. Niet hard gelukkig! Na de toneelgroep kwam de uitslag. De presentator zei dat het volgens de jury een moeilijke keus was. Hij maakte de envelop open en daar zat de uitslag in. Hij zei dat hij kippenvel had gekregen van het nummer. Toen was het even stil en zei hij: “Anna met het nummer: “Dat ik je mis!!!!!!” Ik kon het niet geloven, de enorme wisselbeker ging naar mij!

Ik kreeg van alle kanten felicitaties en leuke reacties. Er was geen jaloezie. Iedereen had van mij mogen winnen. Dus nogmaals aan alle kandidaten: goed gedaan! En misschien tot volgend jaar! 

Categorieën: Schoolnieuws