Het Utrechts Archief organiseert dit jaar een Profielwerkstukkenwedstrijd voor profielwerkstukken over Utrecht. Ook het Gregorius doet daar natuurlijk aan mee. Er zijn drie profielwerkstukken genomineerd. Daan Verwaaijen, Serdar Akkanat, Tarik Aarab en Djordy van der Voort zijn de schrijvers ervan.

Profielwerkstukken geschiedenis

 

Op woensdag 11 juni om 16:30 wordt bij een speciaal daarvoor georganiseerde uitreikingsbijeenkomst op Het Utrechts Archief bekend gemaakt of een van deze profielwerkstukken de winnaar is geworden. Locatie: Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28 in Utrecht.

We wensen de leerlingen, ook namens begeleider Koen Hubers, veel success!

De profielwerkstukken zijn te downloaden hieronder:

PWS – Djordy van der Voort

PWS – Daan Verwaaijen

PWS – Serdar Akkanat enTarik Aarab

Categorieën: Schoolnieuws