Gisteren heeft Walther Lenting met zijn vwo-5 leerlingen een bezoek gebracht aan de Electronics & Applications Beurs in Utrecht (E&A). De leerlingen maakten kennis met alles op het gebied van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Deze E&A-beurs is dé ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. Dus ook dé plek voor onze leerlingen.

Sueda uit vwo 5: ‘De Electronics & Applications 2019 in de jaarbeurs was een hele toffe ervaring voor mij. Ik had eigenlijk niet zo veel verwachtingen, maar toen ik er was vond ik het erg leuk en leerzaam. Zo heb ik ook apparatuur gezien die in de zorg wordt gebruikt. Ik wil namelijk iets in de zorg doen na het behalen van mijn examen. We konden ook prijzen winnen, door te draaien aan een draairad. Ook was er een sushikraampje, wat mij erg verbaasde. Ik ben namelijk dol op sushi. We hebben ook hele leuke goodie bags gekregen met o.a. pennen, kladblokken, snoepjes en nog veel meer. Voor mij is het zeker herhaling vatbaar! Ik wil meneer Lenting erg bedanken dat hij ons de mogelijkheid heeft gegeven om de beurs te mogen bijwonen’.


Categorieën: Schoolnieuws