Ben je uitgeloot voor de school van je eerste keuze? Dat is natuurlijk een teleurstelling. Gelukkig zijn er nog plaatsen vrij op Waldorf Utrecht (vrijeschool). Jij bent van harte welkom!

Op Waldorf Utrecht bieden we modern voortgezet vrijeschoolonderwijs. Leerlingen groeien op tot vrijdenkende mensen die met daadkracht en aandacht in het leven staan. Vragen over Waldorf Utrecht? We zijn bereikbaar via waldorf@gregorius.nl.

We hebben op Waldorf Utrecht nog plek in onze tweede ronde voor leerlingen met een:

  • gymnasiumadvies
  • atheneumadvies
  • vwo-advies
  • havo/vwo-advies
  • havo-advies

Open Huis Waldorf Utrecht

We hebben een inloopmoment op maandag 4 april van 16:00 -17:00 uur. Er zullen een paar docenten, leerlingen, ouders en leden van de schoolleiding zijn aan wie er vragen gesteld kunnen worden. Ook laten we werk dat typisch van de vrijeschool is, zien. Leerlingen mogen met hun ouders komen.

Aanmelden voor het inloopmoment is niet nodig.

Aanmelden tweede ronde

Start je in september 2022 op de middelbare school? Je bent van harte welkom. De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd.

Voor leerlingen met een mavo-advies of een mavo/havo-advies is in deze tweede ronde helaas geen plek meer op onze school.

Aanmelding van leerlingen van Utrechtse basisscholen wordt door de basisschool verzorgd.

Aanmelding voor leerjaar 1 van leerlingen die niet op een Utrechtse basisschool zitten, kan via ons aanmeldingsformulier,

De tweede ronde sluit op woensdag 6 april 2022 om 15.00 uur.