Door de Corona-crisis kunnen we de uitgelote kinderen en hun ouders helaas niet in ons mooie gebouw ontvangen. Klik op het logo voor contact, vragen en informatie over Descart of over Waldorf Utrecht.

Meer informatie over Descart, klik hier.
Meer informatie over Waldorf Utrecht, klik hier.

Ben je uitgeloot voor de school van je eerste keuze? Dat is natuurlijk een teleurstelling. Gelukkig is er ook voor jou nog plaats op Descart (de school voor design, science & art) of op Waldorf Utrecht (de vrijeschool).

We gaan er nu vanuit dat we in 2020 starten met acht of negen eerste klassen. Leerlingen met een vwo-advies die zich aanmelden in de tweede ronde zijn bij ons gegarandeerd van een plek.

De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd.

Kies je voor de school voor design, science & art Descart of voor de vrijeschool Waldorf Utrecht? Descart en Waldorf hebben een eigen identiteit en visie maar vormen samen het St-Gregorius College Utrecht (vwo, havo, mavo). Modern creatief en ondernemend onderwijs sinds 1873, met aandacht voor alle leerlingen.

Aanmelden tweede ronde

Start je in september 2020 op de middelbare school? Je bent van harte welkom. Op het Gregorius verwelkomen wij leerlingen vanuit verschillende achtergronden en met een uiteenlopend schooladvies.

We hebben nog plek in onze tweede ronde voor:

Kinderen met een vwo-advies die zich bij ons aanmelden in de tweede ronde (2-8 april 2020) zijn gegarandeerd van een plek.

Voor kinderen met een havo/vwo- of een havo-advies hebben we nog enkele plekken in de tweede ronde. Er bestaat de mogelijkheid om een extra klas te maken en zo loting te voorkomen.

Aanmelding van leerlingen van Utrechtse basisscholen wordt door de basisschool verzorgd.

Aanmelding voor leerjaar 1 van leerlingen die niet op een Utrechtse basisschool zitten, kan via ons aanmeldingsformulier: Aanmelding voor leerjaar 1 schooljaar 2020-2021.

De tweede ronde sluit op woensdag 8 april 2020 om 15.00 uur.