Voor leerlingen die in 2019 of eerder op het Gregorius zijn gestart:

  Leerlingen konden in 2019 voor de laatste keer op het St-Gregorius College kiezen om in het eerste leerjaar te starten van onze reguliere leerroute vwo, havo en mavo.

  Leerlingen die in 2019 of eerder op het Gregorius zijn gestart in onze reguliere leerroute / internationale stroom, maken hun onderwijsprogramma op het Gregorius gewoon af. Daarbij staan wij garant voor de beste begeleiding tot en met het eindexamen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Bibian Gilissen via b.gilissen@gregorius.nl of bekijk de 23-24 schoolgids Algemeen en Bovenbouw H5 en V6.

  Klik op https://gregorius.nl/examenreglement-en-pta/ voor het PTA.

  Klik op https://gregorius.nl/jaaragenda/ voor de agenda.

  Klik op https://gregorius.nl/absentieregeling/ voor de absentieregeling.

  Leerlingen die vanaf 2020 starten op het Gregorius, kunnen niet meer kiezen voor onze reguliere leerroute. Leerlingen kiezen voor de school voor design, science & art Descart of de vrijeschool Waldorf Utrecht. In augustus 2018 is de school gestart met het aanbieden van een vrijeschool (Waldorf Utrecht). In augustus 2020 is de school met het aanbieden van een school voor design, science en kunst (Descart). Op Waldorf Utrecht kan je een vwo-, havo- of mavo-diploma halen. Op Descart kan je een vwo- of een havo-diploma halen.

  foto-1-persoonlijke-school