Ouderklankbordgroep

Onze school kent ouderklankbordgroepen die zijn samengesteld uit ouders van leerlingen. Ouders zitten op persoonlijke titel in een klankbordgroep. Het doel van een klankbordgroep is uitwisseling van informatie en gedachten die van belang is voor de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en de omstandigheden binnen de school.

Graag roepen wij u op om mee te doen aan een ouderklankbordgroep. De ouderklankbordgroep komt drie keer in een schooljaar bij elkaar, steeds in de vijfde week van het kwartaal (II, III en IV).

Als u deel wilt nemen aan een van de ouderklankbordgroepen, kunt u contact opnemen met de schoolleider van de afdeling van uw zoon/dochter.

Leerlingklankbordgroep

Houd je van discussiëren? Wil je graag inspraak over de school? Dan is de leerlingenklankbordgroep misschien wel wat voor jou!

De klankbordgroep bespreekt onderwerpen, waarvan wij als leerlingen zeggen, dat deze belangrijk zijn voor de school. Deze onderwerpen hebben betrekking op het onderwijs en de organisatie van de school. En verder is het gewoon hartstikke gezellig​. Kom erbij!

De leerlingklankbordgroep komt drie keer in een schooljaar bij elkaar, steeds in de vijfde week van het kwartaal (II, III en IV).

Je kunt informatie krijgen en/of jezelf aanmelden via b-gilissen@gregorius.nl (reguliere stroom), waldorf@gregorius.nl (Waldorf Utrecht) of descart@gregorius.nl (Descart).