Huiswerkbegeleiding door Klasse-Educatie

logo klasse-educatie

Op het Gregorius wordt huiswerkbegeleiding aangeboden door huiswerkbegeleidingsinstituut Klasse-Educatie. Vaste begeleiders en studenten van de universiteit die goed zijn in de verschillende schoolvakken, zullen klaarstaan om uw kind te helpen om betere schoolresultaten te behalen.

Om de schoolprestaties van uw kind goed en constant te houden kan het goed zijn om te kiezen voor huiswerkbegeleiding op school door Klasse-Educatie. Ongeacht hoe goed of slecht de cijfers er voor staan. De huiswerkbegeleiders zullen er alles aan doen om de prestaties van uw kind zoveel mogelijk te helpen verbeteren!

Hoe werkt het?

Bij de huiswerkbegeleiding is er persoonlijke aandacht voor uw kind. In een rustige werkomgeving krijgt de leerling de gelegenheid om zo goed mogelijk zelfstandig huiswerk te maken. Als er vragen zijn zullen onze vaardige studenten zo goed mogelijk helpen bij de vragen over de stof. Daarnaast is er veel aandacht voor het maken van een goede planning en geven we handige tips en trucs die helpen om betere resultaten te halen op school. Het gaat dus niet om 1-op-1 bijles, maar om ondersteuning van het leerproces waarbij er per maximaal 8 leerlingen een begeleider aanwezig is.

Tijden en plaats

U kunt bij Klasse-Educatie kiezen voor twee, drie of vier keer huiswerkbegeleiding per week. De huiswerkbegeleiding vindt dit jaar plaats op locatie Van Asch van Wijckskade en is altijd na het 7e uur en duurt drie uur. De meeste leerlingen hebben anderhalf à twee uur nodig om helemaal bij te zijn..

Hoe geef ik mijn kind op?

U kunt uw kind opgeven via de website: www.klasse-educatie.nl/gregorius. Hier vindt u ook verdere informatie over onze werkwijze, tarieven, etc.. Op de website kunt u kiezen hoeveel en welke middagen in de week huiswerkbegeleiding gewenst is. Inschrijven kan het hele jaar door.

Hoe gaat het dan verder?

Nadat uw kind is ingeschreven zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we afspraken over hoe we uw kind samen zo goed mogelijk kunnen helpen op weg naar goede resultaten op school!

Wij hopen uw kind te mogen verwelkomen bij onze huiswerkbegeleiding!