In het schooljaar 2017-2018 zijn er geen open dagen meer. Welkom alle leerlingen uit groep 8 die voor het St-Gregorius College hebben gekozen!

Op zaterdag 19 januari 2019 hebben we weer een open dag.

Wij nodigen je van harte uit om te komen kijken op het Gregorius College, een fijne school in het centrum van Utrecht voor vwo, havo en mavo! De school heeft twee gebouwen. In ieder gebouw zitten ongeveer 600 leerlingen. De docenten en leerlingen kennen elkaar door de kleinschaligheid en er heerst een gezellige sfeer. Kom het zelf ervaren op onze open dag.

Voorlichting vwo, havo, internationale leerroute en de vrijeschool op onze locatie Van Asch van Wijckskade 20.
Voorlichting mavo en havo-kans-leerroute op onze locatie Nobeldwarsstraat 9.

Ben je ondernemend en nieuwsgierig en wil je de wereld graag onderzoeken en wil je dat op jouw eigen manier doen? Dan zit je bij ons op school goed! Op het Gregorius College vinden we het belangrijk dat je naast de lesstof ook verschillende vaardigheden leert die nodig zijn om je eigen weg in de maatschappij te vinden. Op het Gregorius is een breed aanbod aan allerlei activiteiten. Als je start op het Gregorius, ga je na ongeveer 8 weken met de klas en je eigen mentoren op brugklaskamp. Op de fiets naar Zeist om daar drie dagen lang elkaar en de docenten goed te leren kennen. Een actief programma met veel sport en spel. Houd je van tekenen, dans, muziek en show? Ook dat kan bij ons op school. Er zijn cultuurdagen met allerlei excursies en voorstellingen en workshops.  In februari kun je meedoen aan de Gregorius Show in de stadsschouwburg. En aan het eind van het schooljaar hebben we Gregorius Got Talent.