Het Gregorius is een katholieke school met een rijke geschiedenis van 145 jaar, die middenin de samenleving staat om onderwijs te verzorgen waardoor leerlingen zich ontwikkelen tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief.

Aanmelden eerste leerjaar 2019-2020

In de periode september 2018 t/m dinsdag 19 februari 2019 hebben wij in totaal negen keer open huis gehouden. Lees hier meer over de aanmelding en toelating. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze teamleider eerste leerjaar Jolanda Donker: j-donker@gregorius.nl.

Waarom kies ik voor het Gregorius?

Het Gregorius is een fijne school in het centrum van Utrecht. De school heeft twee gebouwen dicht bij elkaar en in ieder gebouw zitten ongeveer 600 leerlingen. Docenten en leerlingen kennen elkaar goed door de kleinschaligheid en er heerst een persoonlijke sfeer. Het Gregorius is de oudste middelbare school van Utrecht en excelleert in creatief en ondernemend onderwijs. Door de periode-onderwijs bij de vrijeschool en vakoverstijgende thema’s bij de internationale leerroute biedt de school holistisch modern onderwijs.

Uitvinden welke school er na het basisonderwijs het beste bij een kind past of het beste geschikt is, vergt nogal wat van zowel ouders als kinderen. Het is een dikwijls intensieve zoektocht, waarbij het belangrijk is om een goed en kloppend beeld te krijgen van wat een school te bieden heeft en hoe de school bekend staat. Websites, informatiegidsen, folders en flyers bieden daarbij uitkomst, maar beter én leuker is het natuurlijk om zelf eens te gaan kijken hoe het er aan toe gaat op de school of scholen die in beeld zijn. Graag nodigen wij daarom zowel ouders als kinderen uit om kennis te komen maken op de jaarlijkse informatieavonden en open dagen over alle leerroutes van het Gregorius.

In het schooljaar 2019-2020 bent u weer van harte welkom

Na de zomer organiseren we in de periode september 2019 – februari 2020 weer informatieavonden en open lessen. De volgende informatieavond over het Gregorius zal plaatsvinden in september 2019. De data worden op deze pagina bekend gemaakt.

September 2019 is ons volgende open huis

Meld je hier aan om bericht te ontvangen als de open huis data in het schooljaar 2019-2020 bekend zijn.