Alle leerlingen op het Gregorius ontvangen een cultuurkaart. Met de cultuurkaart krijg je korting op allerlei culturele evenementen en voorstellingen. Via de website www.cjp.nl is dat aanbod te zien en is het mogelijk om persoonlijk in te loggen.

Kijk op www.cjp.nl/kortingen voor het kortingenoverzicht. De CJP-kortingen zijn ook terug te vinden in de CJP-app, lekker overzichtelijk en altijd bij de hand.

CJP-app en digitale pas

Leerlingen ontvangen geen fysieke pas meer, maar een digitale pas. Deze kunnen ze bijvoorbeeld opslaan op hun telefoon. Ook handig: de CJP-app. Hierin staat de digitale pas en een actueel overzicht van alle CJP-kortingen. Download de app via de App Store of Google Play.

Wat is CJP?

CJP is een platform voor cultuurliefhebbers. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat ook te doen. Daarom maken we een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in onze magazines, nieuwsbrieven en op de website. Ook organiseren we culturele events en werken we samen met culturele partners. Op die manier kunnen we korting geven op (film)festivals, concerten, theaters en musea. Inmiddels al meer dan 50 jaar. Onze missie is om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen onder de 30 jaar, door flinke kortingen. Daar profiteren de culturele partners waar we mee samenwerken ook van. Want hoe meer (nieuwe) bezoekers, hoe meer inkomsten voor deze organisaties. Zo ondersteun je de culturele sector.

Cultuur is natuurlijk méér dan dat wat er in theaters en concertzalen of op festivalweides gebeurt. Daarom geeft CJP ook korting op reizen en verzekeringen, plus bij winkels als Apple en Aktiesport.