We stellen graag onze kunstdocenten voor klas 1 in het schooljaar 2020 – 2021 aan u voor.

Christiaan van der Weij is allround musicus en professioneel saxofonist. Christiaan soleert, treedt op in diverse ensembles en dirigeert een aantal orkesten.

Bernice Schutte is docent beeldende vormgeving en teamleider van onze havo bovenbouw. Bernice studeerde onder andere aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Matthijs van der Mede is muziekdocent, leider van onze schoolband en onderdeel van het team dat jaarlijks de Gregoriusshow in de Stadsschouwburg organiseert.

Ruud de Ligt studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ruud is al 26 jaar docent beeldende vormgeving en kunstcoördinator. Ruud is verder drummer, decaan voor de havo en voorzitter van de sectie kunst.

Zinzi Rozema studeerde net als Ruud aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zinzi is volgend schooljaar mentor van klas 1e en kunstcoördinator. Zinzi organiseert culturele activiteiten buiten de les en heeft wekelijks contact met diverse culturele instellingen in en buiten de stad Utrecht.

Ali Zanad is talentvol professioneel danser, choreograaf en docent. Ali danste o.a. bij DOX, Aya Danstheater en ID Theatre Company.

Merel van Huisstede is regisseur, dramaturg en oprichter van TG Tiefschnee.