Waldorf Utrecht zoekt per 1 augustus 2020 een klassenleerkracht klas 7 (0,75-1 fte).

Waldorf Utrecht is de middelbare vrijeschool-leerroute van het St-Gregorius College. Wij zijn een nieuwe stroom die in 2018 is gestart. Per jaar bouwen we er een leerjaar bij. Voor het volgend schooljaar rekenen we op drie nieuwe 7e klassen. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste klassenleerkrachten met ervaring in het geven van periodeonderwijs.

Lees hier de volledige vacature.

De sluitingsdatum voor de motivatiebrief met CV is 14 april 2020. In de motivatiebrief willen wij lezen waarom je kiest voor Waldorf Utrecht en wat je te bieden hebt. Het geven van een proefles behoort tot de selectieprocedure.

De datum indiensttreding is 1 augustus 2020.

Heb je belangstelling? Laat het weten aan Bibian Gilissen, rector St-Gregorius College (via a-mooijman@gregorius.nl).