Startdatum aanstelling: zo snel mogelijk

Het St-Gregorius College (vwo, havo, mavo) is een middelbare school in het centrum van Utrecht. De school heeft een rijke historie van bijna 150 jaar. Leerlingen op het Gregorius ontwikkelen zich tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief. De school heeft twee locaties. De locatie Van Asch van Wijckskade heeft een mediatheek. We zoeken een medewerker voor de mediatheek.

Werkzaamheden: het uitlenen en innemen van materialen, het verzorgen van de uitleenadministratie, gebruikers behulpzaam bij het vergaren en raadplegen van informatie, het houden van toezicht op de leerlingen die in de mediatheek werken.

Werktijd: maandag van 10.00-14.00 uur

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met facilitair coordinator Leo Tonus, tel: 030 – 23 26 795.

Reacties zijn welkom tot en met 6 oktober 2019 via a-mooijman@gregorius.nl.

Categorieën: Schoolnieuws