Vanavond was de laatste informatieavond van dit schooljaar. Na een kort praatje van teamleider eerste leerjaar Jolanda Donker gingen de leerlingen in groepen uiteen om vier verschillende lesjes te volgen. Een aantal groepjes kreeg zelfs een paar lessen in het Engels om zo te ervaren hoe het is om bij ons de internationale leerroute te volgen.

Aanmelden eerste leerjaar 2019-2020

In de periode september 2018 t/m dinsdag 19 februari 2019 hebben wij in totaal negen keer open huis gehouden. Lees hier meer over de aanmelding en toelating. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met teamleider Jolanda Donker: j-donker@gregorius.nl.

September 2019 is ons volgende open huis

In het schooljaar 2019-2020 bent u weer van harte welkom op onze open dagen. De eerste informatieavond over het Gregorius zal plaatsvinden in september 2019. De data worden op deze pagina bekend gemaakt.

Meld je hier aan om bericht te ontvangen als de open huis data in het schooljaar 2019-2020 bekend zijn.