Op 11 en 12 februari stonden vele leerlingen en docenten van het St- Gregorius College in de Stadsschouwburg Utrecht met de jaarlijkse Gregoriusshow. Ook de leerlingen van onze vrijeschool-leerroute deden mee; als koor lieten zij liederen uit de film Les Choristes horen en zongen zij samen met de docentenband Another Brick in the Wall. Ook maakten enkele leerlingen deel uit van de showgroep. De showgroep is voor leerlingen uit de eerste klas en zij openen en sluiten altijd de show op spectaculaire wijze.

“Ik heb genoten van de show gisteravond. Het zeer grote aantal leerlingen dat deelnam, de diversiteit van aanbod en de heerlijke act van docenten. Geweldig, dat een school dit allemaal aankan en uitvoert. Prachtig vond ik de ‘spreekstalmeesters’ Maysa en Siemen.” – Guus Reith (oud-docent)

“Schoolvoorstellingen maken mij altijd week. Vanavond die van het St-Gregorius Utrecht met alle leeftijden, gezindte, muziekstromingen, kleuren en scènes: allemaal talentvol en enthousiast. Als ouder zie je in de zaal en denk je: het komt echt wel goed met de wereld.” – Ronald Giphart (vader)