Wat gebeurt er als kinderen één dag de baas zijn? Dat gebeurt op donderdag 24 januari 2019. Die dag zet JINC 200 kinderen op de stoel van een baas, bijvoorbeeld als CEO van een bedrijf, burgemeester, of hoofdredacteur van een krant in heel Nederland.

Maar liefst acht leerlingen van het Gregorius zijn geselecteerd om mee te doen. Jinc heeft leerlingen geselecteerd die vragen kunnen stellen, zelfstandig en talentvol zijn. Zo gaat Luna uit havo 3 een dag op de stoel zitten van de voorzitter van de Rabobank Rients Schuddebeurs en lopen Chaimae en Meryam uit mavo 3 de hele dag mee met wethouder Anke Klein!
De ‘jonge en oude bazen’ uit de regio Amsterdam en Utrecht verzamelen zich na een dag hard werken op het hoofdkantoor van ABN AMRO in de hoofdstad om ervaringen uit te wisselen. Koning Willem-Alexander is ook aanwezig bij de slotconferentie.
Categorieën: Schoolnieuws