Wat is nu nog mooier dan om cultuur te proeven in een van de prominentste theaters van ons land, in de Stopera in Amsterdam? Op vrijdag 19 oktober gingen 20 leerlingen uit havo en vwo 4 voor het vak culturele en kunstzinnige vorming naar de balletvoorstelling “La Dame aux Camélias” opgevoerd door Het Nationale Ballet. Een unieke gebeurtenis. De leerlingen kregen niet alleen de voorstelling te zien maar er stond die middag ook een rondleiding op het programma door het immens grote gebouw en een twee uur durende workshop klassiek ballet. De uitvoering was natuurlijk het hoogtepunt van de dag. Na afloop vertelde één van de leerlingen: “Ik heb zo lang geklapt, mijn handen doen er gewoon zeer van, zo mooi vond ik het”. Een dag om niet snel meer te vergeten.

Het was echt geweldig, we hebben allemaal volop genoten.

Categorieën: Schoolnieuws