De vrijeschoolklassen maken samen met de reguliere hv-klassen vliegers die opgelaten worden in het Griftpark. Wat meteen opvalt: iedereen is actief, er hangt een sfeer van rust en concentratie. Ontmoeting in het samen doen! Dit alles in het kader van het Michaëlsfeest, de start van de herfst. Het staat in het teken van moed, durf, evenwicht, balans tussen goed en kwaad, beproevingen doorstaan en innerlijke kracht vinden. Volgens een legende staat aartsengel Michaël ridder Joris bij in het verslaan van de draak. (Het Duitse woord voor vlieger is Drache, draak).

https://www.stadsbladutrecht.nl/nieuws/algemeen/535232/draken-verslaan-op-het-st-gregorius-college

Afgelopen vrijdag vierden onze klassen van de Vrijeschool leerroute en reguliere havo/vwo leerroute het Michaëlsfeest….

Posted by St-Gregorius College on Sunday, 30 September 2018