Gisteravond vond het feest voor eindexamenklassen plaats in Tivoli De Helling. De leerlingen hadden prachtige jurken en smokings uitgezocht voor een feestelijk slot van hun middelbare schooltijd. Het eindexamengala was voor alle bezoekers een zeer geslaagde avond!

De eindexamens voor m4, h5 en v6 beginnen in mei, maar eerst staat de meivakantie voor de deur. Dit betekent dat deze klassen bezig zijn aan hun laatste dagen op het Gregorius College. Tivoli De Helling was het mooie decor van een gezellige avond, waarop leerlingen en docenten terugkeken op een zwaar eindexamenjaar en hopelijk geslaagde schooltijd.

Na de eindexamens zal er voor velen weer een reden zijn om het glas te kunnen heffen!

Bekijk hier de foto’s van het eindexamenfeest in Tivoli: https://photos.app.goo.gl/pZXW308bD3e6gdN33

Categorieën: Schoolnieuws