Deze week is klas 4 havo en 4 vwo in Parijs. Paris sera toujours Paris…

Met een groep enthousiaste leerlingen uit h4 en v4 hebben we alle bijzondere plekken van Parijs bezocht. De leerlingen verbleven in gastgezinnen en maakten kennis met de inwoners van Parijs. Iedereen werd gastvrij ontvangen. Veel leerlingen hadden cadeautjes uit Nederland meegenomen, iedereen werd over en weer verwend.

Op het programma stond een bezoek aan: de Arc du Triomphe, de Champs-Elysées, slenteren langs alle beroemde dure winkels van Louis Vuitton en Gucci. De Notre Dame, de moderne kantoorwijk La Défense en de Eiffeltoren bij nacht, een echt hoogtepunt. De lichtjes gingen aan en ook in het donker blijft het een bijzonder monument: deze IJzeren Dame. Natuurlijk gingen we ook naar de wijk Montmartre, de Moulin Rouge en de Sacré Coeur, het Paleis van Versailles en het Louvre. Het was een mooie, leerzame en onvergetelijke week, dankzij onze leerlingen.

Mariska Vreeswijk

Categorieën: Schoolnieuws