In het kader van haar afstudeerproject heeft oud-leerlinge Iris van den Berkhof samen met een aantal leerlingen uit vwo 5 en 6 een lessenreeks met eindtoernooi georganiseerd voor de leerlingen uit de brugklassen havokans en havo/vwo. Ze gingen back to basics met spellen als sjoelen met ballen, kamelenrace met pionnen, en kruisboogschieten. Bedankt Iris en bovenbouwers!

In het kader van haar afstudeerproject heeft oud-leerlinge @irisvandenberkhof samen met een aantal leerlingen uit vwo 5 en 6 een lessenreeks met eindtoernooi georganiseerd voor de leerlingen uit de brugklassen havokans en havo/vwo. Ze gingen back to basics met spellen als sjoelen met ballen, kamelenrace met pionnen, en kruisboogschieten. Ziet er zeer goed uit! Bedankt Iris en bovenbouwers!!! #ondernemendleren #gym #backtobasics #competitief #bovenbouw #gregoriuscollege

Geplaatst door St-Gregorius College op vrijdag 9 februari 2018

Categorieën: Schoolnieuws