Op 17 maart 2016 is bij ons op school de nationale kangoeroewedstrijd gehouden. Er deden 19 deelnemers aan mee vanuit de eerste en tweede klas. Er werd onder het genot van een kopje thee en een koekje leuke en soms ook pittige wiskundeopdrachten gemaakt!  We hebben vorige week de uitslag binnengekregen en er zijn erg mooie resultaten behaald! Lars Verkruisen uit A2b heeft de hoogste score van 104 punten weten te behalen. Hij heeft een heel mooi spel gewonnen.  Uit de eerste klas was Joan Loermans het beste met 86 punten. Ook zij heeft een leuk gezelschapsspel uitgekozen. De leerlingen hebben allemaal een diploma gekregen een spelletje TRIGO waar mooie wiskundige figuren mee gemaakt kunnen worden!

foto winnrs kangoeroe

Beste Stern, Elif, Ricardo, Miena, Noufaissa, Bilal, Ivan, Victor, Ole , Joan, Evi, Esmee, Hatice, Silya, Rachel, Lars, Marjolien, Haura en Lieke Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten en op naar een wederom prachtigewedstrijd volgend jaar!

Chiel Geertsema en Helma Miltenburg

Docenten wiskunde

Categorieën: Schoolnieuws