De vastenactie van het St-Gregorius College voor de Chepsaita Community Library in Kenia was een groot succes. Hoeveel er dit jaar is ingezameld is nog niet bekend. Nog niet al het geld is binnen. Wat wel duidelijk is dat heel veel leerlingen zich bijzonder hebben ingezet voor het goede doel. De sponsorloop van de brugklassen, de voetbalwedstrijd van de bovenbouwleerlingen, de veiling, de verkoop van de rozen en de verkoop van heel veel lekkere hapjes zorgden ervoor dat ook dit jaar de vastenactie weer een groot succes is geweest.

IMG_0658

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het DOE BOEK voor de kinderen in Kenia. Ook de verkoop van dat boek brengt straks weer geld op voor het goede doel.

Het uiteindelijke ingezamelde bedrag wordt tijdens de presentatie van het DOE BOEK bekend gemaakt. Dus houdt u onze website in de gaten!

Klik hier voor een fotoreportage van de vastenactiedag van 24 maart jl.

Bekijk ook onze YouTube kanaal over de Vastenaktie
Categorieën: Schoolnieuws