In samenwerking van B Open, een onderdeel van Victas centrum voor verslavingszorg,  organiseert het St Gregorius College een ouderavond over diverse soorten van verslaving onder jongeren. De ouders van de 2e klassen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

B Open gaat hierbij uit van de kracht, kwaliteiten en talenten van de jongeren en helpen deze te versterken. Voorlichting, preventie, behandeling en zorg zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven van de jongere met het oog op het optimaliseren van participatie in de maatschappij.

Met andere ouders in gesprek over gamen, alcohol, cannabis, roken en opvoeding. Niet meteen omdat er problemen zijn, maar juist omdat u zich afvraagt hoe u met deze thema’s om moet gaan als ze zich voordoen. Laagdrempelig, informeel en zonder vaste aanvangstijd. Want praten over opvoeding is leuk!

Voor wie? Ouders met kinderen tussen de 12 en 18 jaar.
Wanneer? Maandag 21 maart, vanaf 19.45
Waar? Restaurant Brasserie ‘De Rechtbank’. Korte Nieuwstraat 14, Utrecht
Aanmelden: Niet verplicht, maar wel fijn. Mail naar mlooye@victas.nl

Kijk ook op: https://b-open.nu/hulp/site/watbiedtbopen/1019/digitale-ouderavond-gregorius

Categorieën: Schoolnieuws