Tijdens de de Sportprijs Utrecht 2015 uitreiking in De Jaarbeurs is de Top Judo Utrecht judoka Ayman Abdelghani Idrissi (Judo Ryu Mackaay) uitgeroepen tot sporttalent van het jaar! Uit handen van hockeyster Floortje Engels ontving hij de aan de prijs verbonden bokaal. Dat is een prachtige beloning voor zijn prestaties tot nu toe en een stimulans voor zijn sportcarrière!

Ayman Abdelghani Idrissi

Woensdagavond 17 februari zijn in zeven categoriën de winnaars bekendgemaakt van de Sportprijs Utrecht 2015. De feestelijke uitreiking vond plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ayman’s concurrenten waren Riechedly Bazour, voetballer bij Ajax en Laura Aarts, waterpolo keeper bij Oranje.

Ayman, van harte gefeliciteerd met deze TopPrestatie. Wij zijn trots op je!

Ayman Abdelghani Idrissi sporttalent van het jaar!

Categorieën: Schoolnieuws