boekenHeeft u als ouder/verzorger een paar uur per week vrij? Voelt u zich als ouder/verzorger betrokken bij het reilen en zeilen op de school van uw kind? Vindt u het leuk om met onze leerlingen om te gaan?

Dan is het werk in de mediatheek op de locatie Van Asch van Wijckskade misschien iets voor u. De mediatheek is dé centrale plek in de school waar de leerlingen komen om te studeren, waar boeken worden geleend en aan de computer wordt gewerkt. De leerlingen hebben hier vaak ondersteuning bij nodig en die ondersteuning wordt gegeven door de mediatheekmedewerkers.

Het team, wat bestaat uit één vaste medewerkerster en twee vrijwilligers, zoekt versterking. Mocht u meer informatie willen, neemt u dan contact op met mw. I. van Bunnik, telefonisch bereikbaar onder nummer 030-2326795 (ma, di, do, vr) of per mail i-vanbunnik@gregorius.nl

Categorieën: Schoolnieuws