Op het strand liggen in Chersonissos óf de meest leuke, uitdagende expeditie van je leven maken? Jet en Sanne vonden deze keuze makkelijk! Deze en nog veel meer leerlingen van het St-Gregorius College gingen met Worldmapping op expeditie naar Azië, Afrika of Zuid-Amerika om hun grenzen te verleggen.

giraffe-afrika

Worldmappers organiseren een spelletjesmiddag voor kinderen, helpen mee om een waterput te bouwen, gaan op safari in een natuurpark, geven les op school of overnachten zonder elektriciteit of stromend water. Iedere dag is anders en iedere dag is een avontuur! Met z’n allen ga je aan de slag om een bijdrage te leveren. Zo maak je een verschil.

Nu heb jij de kans om samen met school in de meivakantie naar Uganda te gaan. Wil je hier meer over weten? Kom samen met je ouders op dinsdag 7 oktober om 19:30 uur naar de informatieavond bij jou op school. Aanmelden kan via: http://www.worldmapping.nl/contact/informatiedagen/

Hopelijk tot dan.

Categorieën: Schoolnieuws