Gezondheidsonderzoek op VO4 : Hoe Gezond ben jij?

De afdeling Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de Gemeente Utrecht, Volksgezondheid nodigt alle kinderen van 0 tot 19 jaar periodiek uit. Voor klas 4 van het voortgezet onderwijs is er een interactief gezondheidsonderzoek ontwikkeld. Deze test wordt binnenkort klassikaal op de school afgenomen.

Wat gebeurt er met de uitkomsten van het gezondheidsonderzoek?

De uitkomsten zijn alleen bekend bij uw zoon/dochter en bij de jeugdverpleegkundige of de jeugdarts. Het kan zijn dat uw zoon/dochter wordt uitgenodigd voor een gesprek. De JGZ gebruikt de gegevens anoniem voor rapporten over de gezondheidssituatie van jongeren in Utrecht.

Meer informatie?

Als u nog vragen heeft, dan kunt u de JGZ bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 030 – 286 33 00, optie 1 of per e-mail via jgzcpt@utrecht.nl.

Op de website www.jong030.nl/hoegezondbenjij vindt u meer informatie.

Banner

Categorieën: Schoolnieuws