Zoals je hier over de historie van het St-Gregorius College kunt lezen bestaat onze school al sinds 13 augustus 1873. Dat is bijna 150 jaar, een enorme prestatie! Vanzelfsprekend staan we daar in 2023 dan ook uitgebreid bij stil en in de aanloop daarnaartoe is inmiddels een ‘jubileum team’ samengesteld onder leiding van Nynke Gerritsma (rector). Dit team onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot een aantrekkelijk en feestelijk jubileumboek en daarnaast wellicht ook een (leerlingen)krant of -magazine over de historie van het Gregorius. Hier zullen we uiteraard ook leerlingen bij betrekken.

Speuren naar sporen uit het verleden is nog best een intensieve klus en alle hulp is dan ook zeer welkom. Als je bijzondere informatie hebt over de historie van het St-Gregorius College, graag ludieke verhalen uit het verleden wilt delen of iemand kent die dat wil: laat het ons weten. Ook historische/oude foto’s zijn uiteraard enorm welkom. Je kunt dat onder vermelding van ‘Gregorius150’ kenbaar maken via administratie@gregorius.nl, wat vooralsnog geen garantie is voor het gebruik ervan. Bijzonderheden vanuit het jubileum team en/of rond de viering van het jubileum zullen wij te zijner tijd delen in onze nieuwsbrief en/of via onze social media kanalen, te weten Facebook en Instagram.

Ben je alumnus van het Gregorius? Word dan nu lid van de LinkedIn-groep voor alle updates:
https://www.linkedin.com/groups/3151623

Vier jij het feest in 2023 met ons mee?

Ben je ondernemend, creatief en nieuwsgierig? Ben je gericht op meer dan alleen Nederland? Houd je van tekenen, muziek en show? Dan zit je bij ons op school goed!