Vacatures en stages

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures, bekijk onze pagina op meesterbaan.nl.

Wij bieden

  • Een professionele stadsschool die voortdurend in ontwikkeling is met een plezierig werkklimaat
  • Salariëring conform CAO VO

Functie-eisen

Docenten die wij zoeken zijn teamplayers die gericht zijn op ontwikkeling en vernieuwing.

Schoolprofiel

Het Gregorius College is een stadse school voor mavo, havo en vwo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Vanuit de katholieke identiteit wil de school een gemeenschap zijn waarin de leerling centraal staat. Wij zijn op zoek naar een stevige docent die in de stadse schoolcultuur willen werken en die warm loopt voor een prachtige en pittige klus.

Op het Gregorius College wordt veel geboden: een internationale leerroute met versterkt Engels, havo-kansklassen, ondernemend leren, een vrijeschool-leerroute. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. De school biedt onderwijs op maat, kwaliteitsstages, extra aandacht voor de Nederlandse taal, persoonlijke ontwikkeling, projecten en excursies. Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.

Actuele vacatures

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures, bekijk onze pagina op meesterbaan.nl.

Reageren

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Nynke Gerritsma, rector van het St-Gregorius College. Tel: 030 – 23 26 795
Reacties zijn welkom via [email protected].


 

Gregorius opleidingsschool voor universitaire lerarenopleiding

Sinds februari 2011 is het St-Gregorius College opleidingsschool voor het Centrum voor Onderwijs en Leren, de lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht. Dat houdt in dat een groep studenten een jaar lang stage loopt op het Gregorius, begeleid door eigen docenten en door de opleiders van de universiteit. Vier studenten Nederlands, Frans, maatschappijleer en scheikunde lopen hun stage in de onderbouw havo-vwo en in het vmbo-t. De stages maken onderdeel uit van de “Educatieve Minor”, een nieuwe opleidingsvorm waarbij studenten al in hun derde jaar een tweedegraads lesbevoegdheid kunnen halen. De contacten tussen de school en de universiteit worden onderhouden door mw. M. Staal.
Naast de educatieve-minorstagiaires heeft het Gregorius ook regelmatig stagiaires van de Hogeschool Utrecht en van de eerstegraads universitaire lerarenopleiding. Op deze manier levert de school een bijdrage aan de opleiding van nieuwe leraren, en krijgt er tijdelijk enthousiaste en creatieve aspirant-collega’s bij.

Stagiaires ICT-Academie (ROC-ASA)

Het St-Gregorius College is stageplaats voor twee studenten van de ICT-Academie te Utrecht. Een eerstejaars en een vierdejaars student ondersteunen gedurende vijf maanden de ict-afdeling. Zij zijn eerste aanspreekpunt van de helpdesk, verrichten allerlei hardware reparaties en werken mee aan diverse projecten. Sommige activiteiten doen zij in het kader van hun studie aan de ICT-Academie. Voor stagiaires is onze school een leerzame omgeving: er is een moderne ict-infrastructuur voor onze twee locaties en ict wordt op vele fronten ingezet, zowel administratief als onderwijskundig.

Naar boven