Gregoriusshow

Ook dit schooljaar organiseerden we natuurlijk weer onze onvolprezen Gregoriusshow op maandag 12 en dinsdag 13 maart 2018 in de grote zaal van de Stadsschouwburg. Wat was het weer geweldig! De filmpjes van de Gregorius 144 show staan online: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_M_bloowAiu9-vgs_nUsyt7UkLp1cpod

Stichting Vrienden Gregoriusshow

In 1983 vond de eerste Gregoriusshow plaats: een toneelstuk door docenten en een playbackshow door leerlingen. Inmiddels is de show een begrip in Utrecht: jaarlijks treden ruim 200 leerlingen en docenten live op met zang, dans, toneel, cabaret, muziek en  acrobatiek. Daarnaast is er een grimeclub en een decorbouwclub. We vullen twee avonden per jaar de grote zaal van de Utrechtse Stadsschouwburg!

Voor het financieel ondersteunen van de Gregoriusshow is dit jaar de Stichting Vrienden Gregoriusshow opgericht. Deze Stichting heeft als enige doel het financieel ondersteunen van deze unieke voorstelling voor nu en in de nabije toekomst. Om er voor te zorgen dat al onze leerlingen de gelegenheid krijgen de show te bezoeken én dat de show voor iedereen betaalbaar blijft, zijn wij op zoek naar andere financiële bronnen.

We weten dat veel (oud-)Gregorianen de show een warm hart toedragen en we hebben jullie hulp nodig! We zijn op zoek naar sponsors die de show financieel willen steunen.

Het steunen kan door:

het doneren van een vrijwillige gift aan de Stichting Vrienden Gregoriusshow. U krijgt hiermee een vermelding in het programmaboekje.
het doneren van een éénmalig een bedrag van € 50,– . Hiermee adopteert u één stoel voor een periode van 2 jaar en krijgt hiermee een vermelding in ons programmaboekje.
Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u een bedrag doneert. Indien u hiertoe bereid bent, verzoeken wij u een email te sturen naar: [email protected]

Dan ontvangt u van ons verdere informatie en een betalingsverzoek.

Voor meer informatie over de Stichting Vrienden Gregoriusshow, klik hier.

Naar boven