Gregoriusshow

Audities Gregorius 144-show

Ook dit schooljaar organiseren we natuurlijk weer onze onvolprezen Gregoriusshow! De 144-show zal gehouden worden op maandag 12 en dinsdag 13 maart 2018 in de grote zaal van de Stadsschouwburg. Het is alweer de 35ste show en we zijn benieuwd welke talenten we dit jaar weer kunnen gaan bewonderen. Ga dus aan de slag met al je ideeën, geef je op voor de auditie en ga oefenen: wie weet ben jij een van de plm. 200 leerlingen en medewerkers die in maart op de planken van de Stadsschouwburg staan!

De auditie zal gehouden worden op vrijdag 19 januari en je kunt je opgeven bij mevrouw Van Dijk, de heer Van den Bergh en de heer Fonck. 

Gregorius 143-show

Op dinsdag 7 en woensdag 8 februari vond in de Stadsschouwburg te Utrecht de jaarlijks terugkerende Gregoriusshow plaats. Ook dit jaar was het weer een groots spektakel met muziek, dans en toneel.
Ruim 125 leerlingen en medewerkers werkten mee aan deze fantastische show. Voor een impressie van deze show klik hier.

Nog meer foto’s vind je hier!

Stichting Vrienden Gregoriusshow

In 1983 vond de eerste Gregoriusshow plaats: een toneelstuk door docenten en een playbackshow door leerlingen. Inmiddels is de show een begrip in Utrecht: jaarlijks treden ruim 200 leerlingen en docenten live op met zang, dans, toneel, cabaret, muziek en  acrobatiek. Daarnaast is er een grimeclub en een decorbouwclub. We vullen twee avonden per jaar de grote zaal van de Utrechtse Stadsschouwburg!

Voor het financieel ondersteunen van de Gregoriusshow is dit jaar de Stichting Vrienden Gregoriusshow opgericht. Deze Stichting heeft als enige doel het financieel ondersteunen van deze unieke voorstelling voor nu en in de nabije toekomst. Om er voor te zorgen dat al onze leerlingen de gelegenheid krijgen de show te bezoeken én dat de show voor iedereen betaalbaar blijft, zijn wij op zoek naar andere financiële bronnen.

We weten dat veel (oud-)Gregorianen de show een warm hart toedragen en we hebben jullie hulp nodig! We zijn op zoek naar sponsors die de show financieel willen steunen.

Het steunen kan door:

  • het doneren van een vrijwillige gift aan de Stichting Vrienden Gregoriusshow. U krijgt hiermee een vermelding in het programmaboekje.
  • het doneren van een éénmalig een bedrag van € 50,– . Hiermee adopteert u één stoel voor een periode van 2 jaar en krijgt hiermee een vermelding in ons programmaboekje.

Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u een bedrag doneert. Indien u hiertoe bereid bent, verzoeken wij u een email te sturen naar: [email protected]

Dan ontvangt u van ons verdere informatie en een betalingsverzoek.

Voor meer informatie over de Stichting Vrienden Gregoriusshow, klik hier.

Naar boven