Vacature: docent Nederlands

Vacature: docent Nederlands

Omvang: 8,5 lesuur en 10 lesuren vervanging, per 1 augustus 2017

Wij bieden:

  • Een professionele organisatie die voortdurend in ontwikkeling is met een plezierig werkklimaat
  • Een benoeming met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salariëring conform CAO VO

Functie-eisen

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een 2e graads bevoegdheid
  • is gericht op ontwikkeling en vernieuwing
  • is een teamplayer

Schoolprofiel

Het St-Gregorius College is een school voor mavo, havo en vwo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Vanuit de katholieke identiteit wil de school een gemeenschap zijn waarin de leerling centraal staat. Wij zijn op zoek naar een stevige docent die in de stadse schoolcultuur wil werken en die warm loopt voor een prachtige en pittige klus.

Op het St-Gregorius College wordt veel geboden: een internationale stroom met versterkt Engels, havo-kansklassen, ondernemend leren. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. De school biedt onderwijs op maat, kwaliteitsstages, extra aandacht voor de Nederlandse taal, persoonlijke ontwikkeling, projecten en excursies. Er is een enthousiast personeelsteam dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.

Voor nadere informatie over de functie, kunt u contact opnemen met Nynke Gerritsma, rector van het St-Gregorius College. Tel: 030 – 23 26 795

Reacties zijn welkom tot 3 juli via [email protected]

Naar boven